Om os
Om os
Parlo Byg Effektivitet og høj kvalitet
Mit navn er Mikkel Parlo, og jeg er manden bag Parlo Byg. Jeg blev udlært i 2011 og startede min selvstændige virksomhed i 2016 for at prøve kræfter med at drive egen virksomhed. De mange år har lært mig vigtigheden af at tilpasse opgaven til den enkelte kunde og hele tiden sørge for løbende kommunikation. Det giver det bedste forløb. Med på holdet har jeg en fast makker og en række samarbejdspartnere, jeg trækker på, når opgaverne kræver det.

Vores største motivation er helt klart glæden ved at levere veludført arbejde og at se kunden være tilfreds. Det er det, der gør det spændende og udfordrende at arbejde som tømrer. Derfor går vi til hver en opgave med omhu og engagement for at sikre et vellykket projekt og en tilfreds kunde.

Kontakt Parlo Byg, hvis du mangler motiveret arbejdskraft i høj kvalitet til dit næste byggeprojekt i Gentofte, København og omegn.

Forløbet i detaljer

Efter du har kontaktet os, starter vi med at tage en indledende telefonsamtale, hvor vi får en generel forståelse for dit byggeprojekt.

Derefter kommer vi ud og kigger på opgaven og laver en detaljeret gennemgang af projektet, konkrete detaljer og ønsker, tidshorisont, muligheder og rådgivning. Fra erfaring oplever vi, at den fysiske dialog ansigt til ansigt giver os en bedre forståelse af hinanden. Derefter får du et tilbud, der er tilpasset til dit byggeprojekt. Tilbuddet indeholder beskrivelse af de enkelte dele af opgaven, evt. forbehold, priser, betalingsplan og tidshorisont for opgaven.

Hvis der er behov for det gennemgås tilbuddet over tlf. Efter godkendelse af tilbuddet påbegynder vi opgaven.

Vi er punktlige

Vi kommer selvfølgelig til det aftalte tidspunkt – og leverer til det aftalte tidspunkt.

Vi er lyttende

Vi lytter  efter netop dit behov og tilpasser tilbuddet efter det.

Vi kommunikerer

Vi svarer hurtigt og kommunikerer løbende om opgaven, så du er up to date.

Vi leverer kvalitet

Med 11 år i branchen er vi specialister i alt med træ.

Se vores Trustpilot anmeldelser

Kan varmt anbefales

Yderst kompetent og professionelt arbejde. Flot resultat og en god proces. Bruger meget gerne Parlo byg igen!

Super arbejde af Parlo Byg

Kan kun anbefale Parlo Byg. Løsningsorienterede, servicemindede, og professionelle i hele processen.

Hurtige og effektive

Parlobyg gik til opgaven meget proffesionelt. De var nemme at komme i kontakt med og de løste opgaven hurtigt og effektivt.